VERTROUWD SINDS 2005 | SNELLE LEVERING |

Carnaval kledij voor carnaval 2014!

als politie naar carnaval
dieren kostuums
carnaval kleding
Als piraat naar carnaval

Carnaval, 2 maart tot en met 4 maart. Het is tijd om weer een geweldige carnavals outfit te vinden. Natuurlijk ga je dan in Google zoeken naar een carnavals pak. Maar weet je wel op hoeveel verschillende woorden je kunt zoeken naar je carnavalskleding? Wij hebben een lijstje gemaakt van allerlei benamingen voor je carnavalsgoed:

Verschillende woorden voor carnavals kleren

Sla de Dikke Van Dale er maar op na of het nu officieel met een "tussen s" is of niet. En die spatie? Hoort die er tussen? Ons maakt het niet uit.

 

Snelle levering van carnaval pakskes

Bijna alle carnavalskleding is gewoon op voorraad. Grote voorraad en snelle levering.

Voordelige carnavals kostuums: 2 voor de prijs van 1

Party Kostuums denkt mee met je portemonnee! Vier dagen carnaval in vier verschillende pakjes is natuurlijk best duur. Daarom hebben we dit jaar een grote collectie carnavalskleding die je aan 2 kanten kunt dragen!Bijvooorbeeld een duiveltje en engeltje, of agente en boef. Zo heb je twee carnavals pakjes voor de prijs van één!

Party Kostuums: een betrouwbare keuze

Bij Party Kostuums kun je online bestellen en betalen via veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal of vooruit betalen. Een goede service en tevreden klanten staan bij ons voorop. Bij vragen kun je altijd bellen met de klantenservice op 023 -7852 614 of je vraag stellen via de online chat hiernaast.
Blijkt je carnavals outfit toch niet aan de verwachtingen te voldoen? Geen probleem, dan stuur je het gewoon terug en krijg je meteen je geld weer terug.

meer feestkleding